Feltöltve:

Epres-gesztenyés falatok

timer 20
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A tetejére

eper16 darab

A krémhez

porcukor15 dekagramm
szobahőmérsékletű gesztenyemassza15 dekagramm
szobahőmérsékletű Rama15 dekagramm

-

három tojásbül sütött kész piskótalap1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A piskótalapból egy 3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval 16 kis korongot kiszúrunk.

  2. 2. lépés

    A krémhez a Ramát először magában, majd a porcukorral habosra keverjük. Az áttört gesztenyemasszát apránként beledolgozzuk.

  3. 3. lépés

    Ezt a krémet csillagcsöves habzsákba töltjük és a piskótakorongokra kis halmokat nyomunk belőle.

  4. 4. lépés

    Az epret megmossuk, kicsumázzuk, majd félbe vagy negyedekbe vágva a krém tetejére ültetjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 110"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem