Feltöltve:

Epervarázs

timer 80
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A piskótához

tojás6 darab
cukor6 evőkanál
liszt4 evőkanál
kakaó2 evőkanál

A krémhez

kefír4 dl
porcukor20 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
citrom reszelt héja és leve1 darab
tej (ebben kell a zselatint felmelegíteni)1.5 dl
zselatin1 csomag
növényi tejszín (csak ez jó hozzá)0.5 liter

Epervarázs recept.

Elkészítés

1. lépés

A piskótát készre sütjük egy nagy, mély sütőpapírral bélelt tepsiben. Miután megsült, a tepsiben hagyjuk, majd erre kerül rá a krém, a gyümölcs és zselatin (ezért kell mély tepsi). A krém elkészítéséhez a kefírt elkeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, citrommal, majd hozzáadjuk a felvert növényi tejszínhabot és a legvégén a langyosra hűtött tejes zselatint adjuk hozzá. Rásimítjuk a kihűlt piskótára, tetejét kirakjuk félbevágott eperrel és gyümölcs kocsonyával fixáljuk. Nagyon kiadós, könnyű finomság.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem