Feltöltve:

Epermisu

timer 30
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sűrű tejföl6 dl
porcukor20 dekagramm
eper pürésítve30 dekagramm
tejszín kemény habbá verve5 dl
puha fajtájú babapiskóta (az a legjobb, aminek cukros egy kicsit a teteje)450 gramm

Elkészítés

1. lépés

A sűrű tejfölt kikeverjük a porcukorral, belekeverjük az előzőleg alaposan megmosott és pürésített epret. A tejszínt kemény habbá verjük, majd lazán hozzákeverjük a tejfölös-epres krémhez. Veszünk egy tetszőleges jénai tálat, lerakunk az aljára egy sor piskótát, erre kenjük az 1/3 rész krémet, majd piskóta, krém, piskóta és végül a maradék krém következik. A tetejét díszíthetjük tejszínhabbal és eperrel. Fontos, hogy egy éjszakára, vagy legalább 5-6 órára hűtőbe tegyük, hogy a piskóta megpuhuljon és magába szívja a nedvességet.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem