Feltöltve:

Eperkrémes gyümölcstorta

timer 40
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A piskótához

tojás6 darab
liszt6 evőkanál
cukor6 kupica
sütőpor0.5 csomag

Az eperkrémhez

habtejszín5 dl
habfixáló1 csomag
eper ízű főzős pudingpor1 csomag
tej0.5 liter
cukor3 evőkanál

A tetejére

piros tortazselé1 csomag
gyümölcs (kivi, banán, narancs, vagy bármi más ízlés szerint)0.5 kilogramm

Elkészítés

1. lépés

A piskótát megcsinálom a szokásos módon, majd ha kihűlt, lapjában 3 részre vágom. Elkészítem a pudingot, majd hűlni hagyom. Felverem a habtejszínt kemény habbá, és miután a puding kihűlt, de még nem dermedt meg belekeverem a habtejszínbe óvatosan, majd a tortába töltöm.

2. lépés

Egy lapot leteszek egy tálcára, erre a hab, utána megint egy lap, megint hab, és a végén ráteszem a tetejét, az utolsó lapot. A habot úgy kell elosztani, hogy a tetejét és az oldalát is be tudjam kenni vele. Valamint ha szeretnénk díszíteni a tortát annak is maradjon elég hab.

3. lépés

Eztán elkészítem a tortazselét a tetejére, majd hűlni hagyom. Addig megpucolom és ráteszem a torta tetejére a gyümölcsöket. Majd miután a tortazselét is rátettem és a tortát kidíszítettem, hűtőbe legalább 2-3 órát dermesztem.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem