főzés nélküli vaníliás puding | 2 csomag |
tej | 5 dl |
vaníliás cukor | 1 csomag |
tejszín habbá verve | 2 dl |
porcukor | 5 dekagramm |
túró | 20 dekagramm |
porcukor ízlés szerint | 1 adag |
tejszín habbá verve | 2 dl |
vaníliás cukor | 1 csomag |
reszelt csoki, vagy kakaópor, de elhagyható | 5 dekagramm |
darált keksz | 25 dekagramm |
Ráma | 5 dekagramm |
porcukor | 5 dekagramm |
tej | 1 kevés |
A darált kekszet a cukorral, a Ramával és egy kicsi tejjel linzertészta keménységűre gyúrjuk. 30x30-as tepsi aljába nyomkodjuk. Alá szórjunk darált kekszet, így nem ragad a tepsihez. A kekszes rétegre jön a túrós-tejszínes réteg, rá a puding, és a legtetejére a habbá vert tejszín (növényi alapú cukrászkrém a legjobb). Megszórhatjuk reszelt csokival, illetve kakaóporral.
Hozzászólások