1. lépés
A darált kekszet összegyúrom a cukorral, a Ramával és egy kevés tejjel, csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes tepsibe (30x30-as), vagy egy nagyobb pite formába egy kevés darált kekszet szórok, hogy ne ragadjon le, és belenyomkodom a keksztésztát. A túrót, ha nagyon darabos mixelőrúddal krémesítem, összekeverem a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert tejszínnel, és a kekszre simítom. A krémport a tejjel egy elektromos habverővel jó sokáig keverem. Minél tovább keverem, annál keményebb krém lesz belőle. Ezt a túrókrém tetejére simítom. A tejszínt felverem a porcukorral és a vaníliás krémre kenem. A tetejére reszelt csokit szórok, és a hűtőbe teszem tálalásig.
Hozzászólások