Egyben sült tarja csirkemájjal töltve a Főételek kategóriában
Hámozzuk meg az almát és vágjuk nyolcadokra. Daraboljuk fel a hagymát és az almával együtt pirítsuk meg egy serpenyőben, olajon.
A sütés végén adjuk hozzá a májat, majd pár percig süssük együtt. Folyamatos keverés mellett adjunk hozzá egy kiskanál Knorr fűszerkeveréket . Tegyük félre kihűlni.
Az így elkészített töltelékhez adjunk hozzá két kanál zsemlemorzsát és alaposan keverjük össze.
Csináljunk a húsban egy nagy bevágást és helyezzük bele az előkészített tölteléket, majd szórjuk be alaposan a Grill fűszerkeverékkel.
Tegyük a húst egy sütőzacskóba, majd zárjuk le. Süssük 190 fokos sütőben kb. 60 percig. A sütés vége felé vágjuk fel a sütőzacskót, hogy a hús kérge megpiruljon.
Tálaljuk pirított burgonyával.