Feltöltve:

Egyben sült karaj spenóttal és gombával töltve.

timer 60
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sertéskaraj csont nélkül600 gramm
Knorr Grill Fűszerkeverék2 evőkanál
fagyasztott spenót levél200 gramm
vargánya gomba4 darab
Hagyma1 darab
fokhagyma gerezd1 darab
olíva olaj3 evőkanál

Ha nincs friss gombánk, használhatunk fagyasztottat is.

Elkészítés

1. lépés

Egyben sült karaj spenóttal és gombával töltve. elkészítés 1. lépés képe

Tisztítsuk meg a hártyáktól a karajt, majd egy hosszú pengéjű késsel szúrjuk fel.

2. lépés

Egyben sült karaj spenóttal és gombával töltve. elkészítés 2. lépés képe

Alaposan dörzsöljük be Knorr fűszerkeverékkel.

3. lépés

Egyben sült karaj spenóttal és gombával töltve. elkészítés 3. lépés képe

A kiolvasztott spenótot jól nyomkodjuk ki. Vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Majd pirítsuk meg olíva olajon. Adjuk hozzá a felszeletelt vargányát is. Végül adjuk hozzá a spenótot. Gyorsan pirítsuk át azt is, majd ízesítsük sóval, borssal.Ha túl lazának gondoljuk a tölteléket, adhatunk hozzá egy kis zsemlemorzsát is.

4. lépés

Egyben sült karaj spenóttal és gombával töltve. elkészítés 4. lépés képe

Töltsük meg vele a karajt, majd csomagoljuk alufóliába. Pirítsuk át egy serpenyőben minden oldalát. Tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe 35 percre. Ha kész, vegyük ki, pihentessük 10 percig, majd szeleteljük föl.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem