Feltöltve:

Egyben sült karaj spárgával és hollandi mártással

timer 65
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

burgonya80 dekagramm
fokhagyma2 darab
karaj1 kilogramm
fehér spárga1 csomag
rozmaring1 teáskanál
Rama Vajas Íz125 gramm
Knorr Hollandi mártás1 csomag

Egyben sült karaj spárgával és hollandi mártással a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Aprítsuk fel a rozmaringot. Szedjük a fokhagymát gerezdjeire. Dörzsöljük be a karajt puha margarinnal, a rozmaringgal, kevés sóval és frissen őrölt fekete borssal. Süssük 60 percig. MIkor kész, vegyük ki a sütőből, takarjuk le lazán egy alufóliával és pihentessük 10 percig szeletelés előtt.

2. lépés

Tisztítsuk meg és hámozzuk meg a spárgát. Főzzük meg pár perc alatt lobogó, sós vízben. Készítsük el a mártást a tasakon leírtak szerint.

3. lépés

Tálaljuk a húst spárgával és a hollandi mártással.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem