Előkészítés: a tepsit kibéleljük sütőpapírral, majd félretesszük. A sütőt előmelegítjük. A kelt tésztához a lisztet egy keverőedénybe szitáljuk, és az instant élesztővel jól elkeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót is, majd konyhai robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton kb. 5 perc alatt sima tésztává dagasztjuk.
A tésztát letakarjuk, és meleg helyen kelni hagyjuk, amíg láthatóan megnő. A megkelt tésztát egy enyhén lisztezett munkalapon átgyúrjuk, a tésztát hengerré formázzuk, és 12-14 egyenlő részre osztjuk.
Minden darabot egy kb. 12 cm magas tojássá formálunk, majd az oldala mentén kicsit megnyomjuk. A tojásforma keskenyebb csúcsát hosszanti irányban a feléig bevágjuk, és nyuszifüleket alakítunk ki belőle. A nyuszikat a tepsibe helyezzük.
A tojást felverjük és megkenjük vele a fejeket. A mazsolaszemekből szemet és orrot formálunk. A spagetti szálakat kis darabokra törjük, és bajuszt formálunk belőle.
A tésztát további kb. 15 percig kelni hagyjuk, majd a tepsit a sütő alsó részébe toljuk, és a nyuszikat megsütjük. Sütési idő: kb. 20 perc. A megsült édes nyuszikat egy sütőrácson hagyjuk kihűlni.