Feltöltve:

Édes-savanyú zöldségragu

timer 30
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olaj2 evőkanál
csiperke gomba6 darab
zöld paprika1 darab
konzerv ananász0.5 darab
Knorr Édes-savanyú mártás1 csomag
aprított zöldpetrezselyem2 evőkanál
tök1 darab

Elkészítés

1. lépés

Szűrjük le az ananászt, a levét tegyük félre, a gyümölcsöt vágjuk darabokra

2. lépés

Hámozzuk meg a tököt, és a paprikával együtt vágjuk nagy kockára. A gombát vágjuk szeletekre, vagy darabokra.

3. lépés

Forró olajon pirítsuk meg a paprikát. Ezután adjuk hozzá a tököt, 3 perc után a gombát és az ananászt és pároljuk az egészet még 3 percig.

4. lépés

Adjuk hozzá a Knorr Édes-savanyú mártást, keverjük össze és főzzük még 5 percig.

5. lépés

A végén szórjuk meg az ételt petrezselyemzölddel és ízesítsük egy kis ananászlével és szójaszósszal.
Az édes-savanyú zöldséggulyást rizzsel vagy kínai tésztával tálaljuk. Köretként adhatjuk hús, vagy hal mellé is.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem