Édes-savanyú zöldséges tészta
Édes-savanyú zöldséges tészta
  • timer25 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • zöld kaliforniai paprika - 1 darab
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • kisebb vöröshagyma - 1 darab
  • csiperke gomba - 100 gramm
  • kisebb fehér káposzta - 1 darab
  • sárgarépa - 1 darab
  • tészta - darab
  • szezám vagy más növényi olaj - 3 kávéskanál
  • Knorr Kínai Édes-Savanyú Csirke alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Szeleteljük fel a paprikát, hagymát, káposztát és a gombát. Szeljük vékonyra a répát. Főzzük meg a tésztát a csomagoláson leírtak szerint. Szűrjük le, majd locsoljuk le egy picike olajjal, hogy ne tapadjanak össze.
  2. Forrósítsunk föl olajat egy wokban, vagy egy széles aljú serpenyőben. Adjuk hozzá a zöldségeket pirítsuk 5-7 percig. Majd öntsünk hozzá 2 dl vizet és adjuk hozzá a Knorr-alapot. Keverjük el és pároljuk 4-5 percig.
  3. Végül keverjük hozzá a tésztát. Tálaljuk frissen vágott korianderrel és/vagy finomra szelt újhagymával.