Feltöltve:

Édes-savanyú sertés

timer 60
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sárgarépa1 darab
tojás1 darab
olaj1 evőkanál
uborka10 dekagramm
sertéshús40 dekagramm
paprika1 darab
hagyma1 darab
zöldpaprika2 darab
kukoricaliszt3 evőkanál
fehérbor1 teáskanál
Knorr Édes-savanyú mártás1 darab

Édes-savanyú sertés a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A húst apró kockákra vágjuk, fűszerezzük a KNORR mexikói villámpáccal. 2 evőkanál vízzel összekeverjük a bort, a tojássárgáját, a borsot és a kukoricalisztet. Ebben pácoljuk a húst, 15 percen át.

2. lépés

A hagymát vékony csíkokra , a paprikát kockákra vágjuk, a sárgarépát és az ananászt felkockázzuk. A forró olajban aranybarnára sütjük a húst. Ebben az olajban megsütjük a hagymát, paprikát, sárgarépát, visszatesszük a húst ráöntjük az üveg szószt és jól átpároljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem