Feltöltve:

Édes savanyú hátszíncsíkok

timer 60
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sárgarépa2 darab
olívaolaj dl
Knorr Marhahúsleves-kocka1 darab
mazsola3 evőkanál
lilahagyma1 darab
vörösborecet dl
kínai kel1 darab
marhahátszín60 dekagramm
vegyes virágméz1 evőkanál
zöld koriander1 csokor

Édes savanyú hátszíncsíkok recept.

Elkészítés

1. lépés

A húst vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és forró olívaolajon megpirítjuk.Ezután tálba szedjük.

2. lépés

A lilahagymát, a félkarikákra vágott sárgarépát,a kínai kelt csíkokra metéljük, és a visszamaradt zsiradékon roppanósra pirítjuk. A húsra szedjük, majd megkaramellizáljuk a mézet, hozzáadjuk a zöldségeket, a marhahúst, a mazsolát, meglocsoljuk vörösborecettel, a Knorr kockából készült 1 dl marhahúslevessel, megszórjuk aprított korianderrel, és közepes tűzön készre pároljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek