Feltöltve:

Édes-savanyú csirkeleves

timer 25
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

Delikát ételízesítő2 teáskanál
Globus Ketchup2 evőkanál
Rama sütőmargarin1 evőkanál
piros húsú paprika1 darab
csirke mell filé25 dekagramm
Kínai Édes- Savanyú Csirke alap1 csomag
savanykás alma1 darab

Édes-savanyú csirkeleves a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirkehúst vágjuk kis kockákra, és a felolvasztott margarinon pároljuk fehéredésig. Adjuk hozzá az eközben felkockázott piros húsú paprikát, ízesítsük 2 tk Delikáttal, és kevergetve pároljuk tovább 1-2 percig.

2. lépés

Adjuk hozzá a ketchup-ot, röviden pirítsuk össze, adjuk hozzá a kockára vágott almát, a Kínai Édes-savanyú Csirke Rafinériát, keverjük jól el és öntsük fel 1 liter hideg vízzel.

3. lépés

Kevergetve forraljuk fel, és forrástól számított 5-8 percig közepes lángon főzzük.

4. lépés

A megtisztított fokhagyma gerezdeket zúzzuk és aprítsuk, vagy reszeljük le, és az utolsó 1 percben adjuk a leveshez, hogy megőrizze friss aromáját.

5. lépés

Kóstolás után ízlés szerint sózzuk vagy Delikáttal utóízesíthetjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem