Édes-csípős pulykamell
Édes-csípős pulykamell
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • olaj - 3 evőkanál
  • szójaszósz - 2 evőkanál
  • zöldpaprika - 3 darab
  • újhagyma - 1 csokor
  • pulykamell - 40 dekagramm
  • őrölt fehérbors - 1 csipetnyi
  • Knorr Édes-savanyú mártás - 1 darab
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill - 1 evőkanál
  • Knorr Barbecue Villámpác - 1 evőkanál
  • étkezési keményítő - 1 evőkanál
  • gyömbérpor - 1 teáskanál
  • Erős Pista - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk. Fűszerezzük a KNORR fűszerekkel, szójaszósszal meglocsoljuk, étkezési keményítővel összekeverjük. Egy kevés olajon hirtelen átsütjük, majd a gyufaszálnyira vágott paprikat és újhagymát hozzáadjuk.
  2. Az Erős Pistával a gyömbérporral és fehér borssal fűszerezzük, majd a KNORR édes-savanyú mártással felöntjük. Röviden összemelegítjük a szósszal.