1. lépés
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és 3 észre osztjuk. 3 mm vastagra nyújtjuk, és egyesével sütőpapírral letakart nagy tepsi hátulján megsütjük őket. A krémhez a Ramát előbb magában keverjük habosra, majd a porcukorral. A krémszaporítóhoz a tejet elkeverjük a cukorral és a liszttel, majd sűrűre főzzük, és ha kihűlt összekeverjük a Ramával. Kettévesszük, az egyik felébe a 2 cs vaníliás cukrot, a másik felébe a kakaóport keverjük. Az első kihűlt lapot tálcára tesszük, megkenjük a kakaós krémmel, rátesszük a következő lapot, ezt megkenjük a vaníliás krémmel, rátesszük az utolsó lapot. A vízgőz fölött megolvasztott étcsokival egyenletesen megkenjük a tetejét, és másnapig hűvös helyen tartjuk.