Rama Vajas Íz | 1 evőkanál |
---|---|
víz | 2 dl |
vöröshagyma | 1 darab |
tojás | 2 darab |
petrezselyemzöld | 2 evőkanál |
olívaolaj | 1 dl |
tej | 3 dl |
fokhagymagerezd | 2 darab |
tejszín | 3 evőkanál |
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült | 2 evőkanál |
borjúhús | 30 dekagramm |
zsemle | 2 darab |
szűzpecsenye | 1 darab |
sertésdagadó | 1 darab |
Dupla hússal töltött sertés dagadó a Főételek kategóriában
A vöröshagymát olívaolajon megpirítjuk és hozzáadjuk a szétzúzott fokhagymát. Ha kihűlt a darált borjúhúshoz keverjük. Hozzáadjuk a tojást, a tejben áztatott és kinyomkodott zsemlét, az apróra vágott petrezselymet, a tejszínt, az ízlés szerinti sót, a borsot.