Feltöltve:

Diós, őszibarackos pitetorta

timer 75
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

liszt25 dekagramm
porcukor15 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
sütőpor0.5 csomag
margarin10 dekagramm
tejföl1 dl

Töltelék

darált, cukrozott dió15 dekagramm
szép nagy hámozott őszibarack5 darab
fahéj1 darab

Tetejére

porcukor1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tésztához valókat összeállítjuk és fél órára hűtőbe tesszük. Kivajazunk vagy sütőmargarinnal kikenünk egy gyümölcstortaformát és a tészta 2/3 részét a formához nyújtjuk, az oldalára is kell. Beletesszük a dió felét, rászeleteljük a barackot, megszórjuk fahéjas porcukorral, rátesszük a többi diót és a tetejére a megmaradt tésztát. Derelyemetszővel díszítjük a tetejét. Sütés: 160 C-on, 45-50 perc.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem