Feltöltve:

Diós, őszibarackos pitetorta

timer 75
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

liszt25 dekagramm
porcukor15 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
sütőpor0.5 csomag
margarin10 dekagramm
tejföl1 dl

Töltelék

darált, cukrozott dió15 dekagramm
szép nagy hámozott őszibarack5 darab
fahéj1 darab

Tetejére

porcukor1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tésztához valókat összeállítjuk és fél órára hűtőbe tesszük. Kivajazunk vagy sütőmargarinnal kikenünk egy gyümölcstortaformát és a tészta 2/3 részét a formához nyújtjuk, az oldalára is kell. Beletesszük a dió felét, rászeleteljük a barackot, megszórjuk fahéjas porcukorral, rátesszük a többi diót és a tetejére a megmaradt tésztát. Derelyemetszővel díszítjük a tetejét. Sütés: 160 C-on, 45-50 perc.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0