Diós kosár a Desszertek kategóriában
A lisztet a sütőporral és a porcukorral összekeverjük, a 4 tojássárgával és a puha Ramával együtt rugalmas tésztává gyúrjuk. Egy órára betesszük a hűtőbe. Addig elkészítjük a diós tölteléket. A darált dióba beletesszük a porcukrot és az 5 tojásfehérjét, amit felvertünk kemény habnak. Egy óra után kivesszük a hűtőből a tésztát, és gombócokat formálunk belőle. Beletesszük a gombócokat a Ramával kikent és kilisztezett kosárka formákba és szétnyomkodjuk benne. Minden kosárba teszünk egy kiskanál lekvárt, és arra a diós tölteléket. Előmelegített sütőben, 190 fokon, 25 percig sütjük. Ha megsült, olvasztott csokoládét lehet még a tejére csurgatni. Nagyon omlós lesz.