1. lépés
A diós piskótánál a tojások sárgáját a 15 dkg porcukorral és a vízzel összedolgozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a sütőporral elkeverve, a darált diót, és a tojások keményre felvert habját. 27x35 cm-es tepsiben 200 fokon 12 percig sütjük. A kakaós piskótánál a tojások sárgáját a porcukorral és a vízzel összedolgozzuk, hozzáadjuk a lisztet a sütőporral elkeverve, a kakaóport, és a tojások keményre felvert habját. 200 fok 12 perc, 27x35 cm-es tepsiben. A krémhez a tejben megfőzzük a pudingport a cukorral, felverjük a tojásfehérjét a porcukorral, és még melegen belekeverjük a pudingba. A mazsolát annyi vízzel amennyi ellepi, felforraljuk, majd leöntjük róla a vizet és ráöntjük a rumot, amiben ázni hagyjuk. Tálcára tesszük a diós lapot, rákenjük a krém felét, rászórjuk a rumos mazsola felét, erre helyezzük a kakaós piskótát, meglocsoljuk a mazsoláról leszűrt rummal, rákenjük a krém másik felét, megszórjuk a maradék mazsolával és darált dióval. A tetejére a keményre felvert növényi tejszínt dolgozzuk. Én a tetejére reszelt tejcsokit is szórtam.