Feltöltve:

Diós, cseresznyés kevert

timer 15
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

cukor1 bögre
liszt1 bögre
Ráma25 dekagramm
tojás2 darab
apróra tört dió1 bögre
vaníliás cukor1 csomag
sütőpor1 csomag
cseresznyebefőtt + a leve1 dl

Elkészítés

1. lépés

A Ramát, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást habosra keverjük, majd hozzáadjuk a diót, a meggybefőttet és a levét, végül összekeverjük.

2. lépés

Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és ezzel is elkeverjük.

3. lépés

Sütőpapírral bélelt tepsibe téve 180 fokon kb. 25 perc alatt, tűpróbáig sütjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem