csokoládé |
csoki | 10 dekagramm |
háztartási keksz | 0.5 kilogramm |
Ráma | 1 kocka |
tej | 7 dl |
vaníliás pudingpor | 2 púpos evőkanál |
porcukor | 20 dekagramm |
tojássárgája | 7 darab |
feketekávé | 1 darab |
sütőpor | 1 csomag |
liszt | 4 evőkanál |
darált dió | 15 dekagramm |
kristálycukor | 20 dekagramm |
tojásfehérje | 7 darab |
A piskóta hozzávalóit összekeverjük és megsütjük. A kész lapot kihűtjük. A krémet elkészítjük: a pudingport tojással, és a porcukorral 7 dl tejben felfőzzük. Ha kihűlt hozzáadunk 1 kocka Ramát. A krémet elfelezzük, az egyik felébe tegyünk 10 dkg olvasztott csokit. A sárga krémet helyezzük a piskótára. Erre kerül egy réteg feketekávéba mártott háztartási kekszsor. A kekszre pedig a csokis krém kerüljön. A tetejét megszórjuk csokireszelékkel. Pár órára rakjuk hűtőbe.
Hozzászólások