Feltöltve:

Diócska

timer 3
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Tészta

liszt30 dekagramm
darált dió10 dekagramm
Ráma1 púpos evőkanál
porcukor10 dekagramm
kakaó2 evőkanál
vaníliás cukor2 csomag

Töltelék

puha Rama16 dekagramm
porcukor20 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
rum1 evőkanál
szörp (zöldalma)1 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

A Ramát és a cukrot gépi habverővel kiverem, majd a többi hozzávalót is beledolgozom. Az elkészült masszát a Ramával kikent, kilisztezett formákba töltöm. Amíg sülnek a diócskák (180 fokon, 15-20 percig), addig kikeverem robotgéppel a krémet. Ha kihűltek a diócskák, összeragasztom őket. Jó étvágyat.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 2
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem