Feltöltve:

Diócska

timer 3
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Tészta

liszt30 dekagramm
darált dió10 dekagramm
Ráma1 púpos evőkanál
porcukor10 dekagramm
kakaó2 evőkanál
vaníliás cukor2 csomag

Töltelék

puha Rama16 dekagramm
porcukor20 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
rum1 evőkanál
szörp (zöldalma)1 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A Ramát és a cukrot gépi habverővel kiverem, majd a többi hozzávalót is beledolgozom. Az elkészült masszát a Ramával kikent, kilisztezett formákba töltöm. Amíg sülnek a diócskák (180 fokon, 15-20 percig), addig kikeverem robotgéppel a krémet. Ha kihűltek a diócskák, összeragasztom őket. Jó étvágyat.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre