Feltöltve:

Debrecenis pulykamell

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz3 dl
tejföl2 dl
Knorr Szárnyas Fűszervarázs1 evőkanál
Knorr Tyúkhúsleveskocka1 darab
olaj3 evőkanál
fokhagymagerezd2 darab
pulykamell40 dekagramm
Debreceni kolbász15 dekagramm
Knorr Ételsűrítő1 evőkanál

Debrecenis pulykamell a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A pulykamell szeleteket húskalapáccsal jól kiverjük, és a KNORR fűszerrel megszórva félretesszük. A Debreceni kolbászt ledaráljuk, 1 dl tejföllel, a zúzott fokhagymával összedolgozzuk, majd az így nyert krémet a szeletekre kenjük.

2. lépés

A húsokat szorosan felgöngyöljük, és a tekercseket hústűvel vagy fogpiszkálóval megtűzzük. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, és a göngyölegeket a serpenyőben finoman rázogatva megpirítjuk őket.

3. lépés

Aláöntünk 3 dl vízből, és leveskockából készült húslevest, és fedő alatt 4-5 percig pároljuk. Ha a tekercsek megpuhultak, a léből kivesszük, és félretesszük. A KNORR ételsűrítővel keverés közben besűrítjük a szaftot. Utána ízesítünk ha szükséges, hozzákeverjük a maradék tejfölt, majd a tekercseket visszatéve, még egyszer felforraljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem