Daragaluska leves
Daragaluska leves
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 liter
  • sárgarépa - 3 darab
  • vöröshagyma - 1 darab
  • Tojás - 1 darab
  • Olaj - 4 evőkanál
  • fehérrépa - 2 darab
  • Knorr Zöldségleveskocka - 1 darab
  • búzadara - 5 evőkanál

Elkészítés:

  1. A megtisztított répákat felkockázzuk, és az olajon megpároljuk.
  2. Hozzáadjuk az aprított hagymát is. Kevergetjük, és 1-2 perc múlva felöntjük vízzel. Beletesszük a leveskockát, és sózzuk, borsozzuk, főzzük a levest.
  3. Közben a tojást elkeverjük a búzadarával, és egy kevés sóval.
  4. Ha a répa megfőtt, beleszaggatjuk a galuskákat. Két evőkanál segítségével megformázhatjuk.