csirkemell filé | 40 dekagramm |
---|---|
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 evőkanál |
vöröshagyma | 1 darab |
olaj | 3 evőkanál |
szójaszósz | 1 evőkanál |
Delikát ételízesítő | 1 teáskanál |
őrölt fehérbors | 1 darab |
Knorr Édes-savanyú mártás | 1 darab |
currypor | 1 teáskanál |
mexikói zöldség | 30 dekagramm |
Currys csirke a Főételek kategóriában
A kicsontozott, lebőrözött csirkemellet vágjuk ujjnyi vastag csíkokra, szórjuk meg fehérborssal, KNORR szárnyas fűszerrel és curryvel.
Az apróra vágott vöröshagymát kevés forró olajon pirítsuk meg. Majd dobjuk rá a húscsíkokat és pirítsuk azt is meg. Ha kész mehet rá a mexikói zöldség, a Delikát 8, a szójaszósz, és pároljuk tovább.
Kb. 5 perc után öntsük rá a KNORR édes savanyú mártást és pár perc alatt forraljuk össze, ha nagyon sűrű vízzel hígíthatjuk.