Cukorborsó leves galuskával
Cukorborsó leves galuskával
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sárgarépa - 1 darab
  • tojás - 1 darab
  • liszt - 3 dekagramm
  • tejszín - 1 dl
  • Knorr Petrezselymes tyúkhúsleveskocka - 2 darab
  • zöldborsó - 20 dekagramm
  • napraforgó étolaj - 2 evőkanál
  • petrezselyemgyökér - 1 darab
  • Delikát8 ételízesítő - 1 teáskanál
  • szál petrezselyemzöld - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A répát és a petrezselyemgyökeret apró kockára vágjuk, az olajat felforrósítjuk és a zöldségeket lepirítjuk benne. 1 tk ételízesítőt teszünk hozzá és felöntjük 1 liter vízzel.
  2. Beletesszük a zöldborsót, leveskockával ízesítjük és készre főzzük. Tejszínes habarással sűrítjük és jól kiforraljuk.
  3. A tojást elkeverjük a liszttel és a levesbe szaggatjuk.
  4. Ízlés szerint DELIKÁT 8-cal utóízesítjük, apróra vágott petrezselymet szórunk a tetejére.