Cukkinis milánói ragu
Cukkinis milánói ragu
  • timer35 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 3 dl
  • vöröshagyma - 1 darab
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • cukkini - 1 darab
  • Knorr Fokhagymás Ízbomba - 1 darab
  • trappista sajt - 6 dekagramm
  • spagetti - 25 dekagramm
  • gépsonka - 10 dekagramm
  • Knorr Milánói makaróni alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Egy serpenyőt felhevítünk, beleöntünk 2 ek olajat, megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a kockára vágott sonkát, ízesítjük kevés KNORR Delikát 8-cal.
  2. Beletesszük a kockára vágott cukkini is. Ha megpirult, felöntjük 3 dl hideg vízzel, majd belekeverjük a KNORR Milánói makaróni Rafinériát. A spagettit közben kifőzzük.
  3. Forrástól számított 3-5 percig főzzük, a KNORR Fokhagymás Ízbombát belemorzsoljuk, összeforraljuk.
  4. Ízlés szerint sóval, borssal utóízesítjük. Megmosott, lecsepegtetett bazsalikomlevélkékkel díszítjük.
  5. Tálaláskor a ragut a kifőzött spagettire tesszük és megszórjuk reszelt sajttal.