víz | 3 dl |
---|---|
vöröshagyma | 1 darab |
napraforgó olaj | 2 evőkanál |
cukkini | 1 darab |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 1 darab |
trappista sajt | 6 dekagramm |
spagetti | 25 dekagramm |
gépsonka | 10 dekagramm |
Knorr Milánói makaróni alap | 1 csomag |
Cukkinis milánói ragu a Főételek kategóriában
Egy serpenyőt felhevítünk, beleöntünk 2 ek olajat, megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a kockára vágott sonkát, ízesítjük kevés KNORR Delikát 8-cal.
Beletesszük a kockára vágott cukkini is. Ha megpirult, felöntjük 3 dl hideg vízzel, majd belekeverjük a KNORR Milánói makaróni Rafinériát. A spagettit közben kifőzzük.
Forrástól számított 3-5 percig főzzük, a KNORR Fokhagymás Ízbombát belemorzsoljuk, összeforraljuk.
Ízlés szerint sóval, borssal utóízesítjük. Megmosott, lecsepegtetett bazsalikomlevélkékkel díszítjük.
Tálaláskor a ragut a kifőzött spagettire tesszük és megszórjuk reszelt sajttal.