Feltöltve:

Csokoládétorta narancskrémmel töltve

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A töltelékhez

narancslé5 dl
főzős vaníliás pudingpor1 csomag

A tortához

sütőpor0.5 csomag
porcukor15 dekagramm
liszt4 dekagramm
tojás5 darab
Ráma16.5 dekagramm
étcsokoládé27.5 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A csokit megolvasztjuk. Hozzáadjuk az előzőleg felolvasztott Ramát és a porcukrot. Az egész tojásokat felverjük, és szintén a csokoládéhoz keverjük, a sütőporos liszttel együtt.

  2. 2. lépés

    Ramával kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és 160 fokra melegített sütőben 50-60 percig sütjük. A narancslevet a pudingporral addig keverjük, amíg besűrűsödik. Ezután belekeverjük az apróra vágott bazsalikomlevelet.

  3. 3. lépés

    A kihűlt torta tetejéből kör alakban kivágunk némi részt, hogy bele lehessen tölteni a narancsos pudingot.

  4. 4. lépés

    Erre szórunk mandulaforgácsot és narancsszeletekkel díszítjük. 2-3 órára hűtőbe tesszük és csak utána szeleteljük fel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre