Feltöltve:

Csokoládés répakocka

timer 65
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

dió1 kevés
1 csipetnyi
sütőpor0.5 csomag
vaníliás cukor1 csomag
kristálycukor25 dekagramm
finomliszt30 dekagramm
tojás6 darab
étcsokoládé30 dekagramm
sárgarépa50 dekagramm
tortabevonó csoki a tetejére1 csomag

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A megtisztított répát durvára reszeljük. Az étcsokoládét nagyobb darabokra tördeljük, majd a répa kétharmad részével összekeverjük. A tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a Ramával, és a csipet sóval habverővel addig keverjük, amíg jó habos lesz. Hozzáadjuk a répás-csokis keveréket, majd apránként a maradék répát is, végül belekeverjük a sütőporral összekevert lisztet, meg a kemény habbá felvert tojásfehérjét. Előmelegített sütőben 30 percig
    sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e a belseje is. Ha kész, és kissé kihűlt, a tetejére csokimázat öntünk, darabolt dióval, vagy pisztáciaszemekkel díszítjük. Tetszés szerinti kockákra vágjuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre