Feltöltve:

Csokoládés puffancsok

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Dr. Oetker Vanillincukor
vékony lapocskákra vágott mandula
csokoládé

A bundához

vaníliás pudingpor0.33 csomag
sütőporos liszt (kk sütőpor)10 dekagramm
őrölt fahéj0.25 teáskanál
tej1 kevés
olaj a sütéshez1 liter

-

csokoládés süteménymorzsa (piskótalap)40 dekagramm
sűrű tejszín2 evőkanál
olvasztott keserűcsokoládé150 gramm
kakaó1 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A csokoládés piskótalapot morzsold össze. Kakaóval, olvasztott csokoládéval és a tejszínnel dolgozd össze. Nyomkodd a masszát egy sütőpapírral kibélelt gyümölcskenyér forma aljára, és 2 órára tedd be a fagyasztóba.
    Közben készítsd el a bundát. Ehhez keverd össze a lisztet a vanília pudingporral, a fahéjjal és a tejjel, amíg sima tészta nem lesz. Nem szabad, hogy túl sűrű legyen, de híg se legyen, el kell találni. Fedd le, ha kész és tedd hűtőbe, míg fel nem használjuk. Vágd a csokoládés masszát 12 db háromszögre, dobd a bundához való tésztába, hogy mindenhol bevonja, és süsd aranybarnára, bő olajban.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem