Csokoládés málnahabos lasagne a Főételek kategóriában
A tortabevonót, vagy csokoládét olvasszuk fel gőzfürdő felett, de lehet mikróban is. Kanalazzunk akkora adagokat, hogy a kanál fejével szétkenve egy kb. 6-7 cm-es átmérőjű, néhány mm vastagságú kört kapjunk. Készítsünk annyi ilyen lapot, ameddig tart a csokoládénk. A lapok ne érjenek össze. Dermedés előtt megszórhatjuk a tetejét cukrozott narancshéjjal, vagy apróra vágott zöld pisztáciával. Hűtőbe tesszük dermedésig. A töltelékhez a tejszínt a cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük, a málnát turmixoljuk, és keverjük a habhoz. A málnahabot nyomózsákba töltjük, és a csokoládélapokat rétegezzük vele egymásra. Tálalás előtt készítsük el mert könnyen szétcsúszhat. Hűtőben is tárolhatjuk.