Csokoládé torta tejszínes csokoládékrémmel
Csokoládé torta tejszínes csokoládékrémmel
  • timer0 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • csokoládés piskóta - 1 darab
  • csokoládé (ét) - 90 dekagramm
  • tejszín - 3 dl
  • olaj (napraforgó) - 3 cl

Elkészítés:

  1. Csoki torta tésztája: sütünk 7 tojásból egy jó csokoládés piskótát. A teljes leírás megtalálható az "alapreceptek, technikák" menüpont alatt. Tejszínes csokoládékrém receptje: egyszerűen elkészíthető. Felforralunk 3 dl tejszínt, majd hozzáadunk 80 dkg étcsokoládét. Jól kikeverjük és levesszük a tűzről. A kihűlt krémet kihabosítjuk, és betöltjük vele a tortát. A csokitortát betesszük a hűtőbe dermedni. Bevonás: a kihűtött tortát áthúzzuk csokoládéval, és csokoládéforgácsokkal díszítjük.