édes palacsinta | 10 darab |
csokoládé | 20 dekagramm |
barackíz | 15 dekagramm |
porcukor | 8 dekagramm |
Ráma | 2 dekagramm |
tojásfehérje | 4 darab |
vaníliás porcukor | 5 dekagramm |
A szokásos módon megsütjük a palacsintákat. Az elsőt Ramával kikent sütőlapra helyezzük, megszórjuk reszelt csokoládéval, rátesszük a második palacsintát, azt megkenjük barackízzel. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg az összes palacsintát felhasználtuk. A legfelső palacsintát üresen hagyjuk, majd sütőben átforrósítjuk. Közben a tojásfehérjékből habot verünk. Hozzákeverjük a porcukrot és ezzel egyenletesen beborítjuk. Visszatesszük a sütőbe és a habot rózsaszínűre sütjük. Tortaszerűen felszeleteljük és vaníliás porcukorral meghintve tálaljuk.
Hozzászólások