Dr. Oetker ét tortabevonó vagy olvasszunk fel 10 dkg étcsokoládét gőz felett, 2-3 dkg Rama Vajas Ízzel keverjük fényesre. | 1 csomag |
tehéntúró | 30 dekagramm |
Rama Vajas Íz | 7.5 dekagramm |
kezeletlen citrom reszelt héja, vagy egy mokkáskanál Dr. Oetker Finesse reszelt citromhéj | 1 darab |
Dr. Oetker eredeti vanília ízű pudingpor | 0.5 csomag |
cukor | 5 evőkanál |
tej | 2 dl |
zselatin | 4 teáskanál |
víz | 2 dl |
Keverjük el a zselatint jól a vízben, majd tegyük félre.
A túrót egy villával törjük össze.
A tejjel, cukorral és pudingporral főzzünk sűrű, édes pudingot, majd olvasszuk fel benne a Rama Vajas Ízt, keverjük hozzá az összetört túrót, majd a citromhéjat.
Forraljuk fel a vízzel elkevert zselatint, hűtsük le egy kicsit, majd keverjük a túrós masszához.
Öntsük szilikon sütőformába, vagy muffinformába helyezett papír kapszlikba, és tegyük pár órára hűtőszekrénybe, amíg megszilárdul.
Csorgassuk meg a muffinokat jól a csokoládémázzal.
Hozzászólások