Csőben sült spenótos hal a Főételek kategóriában
A paradicsomokat forrásban lévő vízbe dobjuk, 1 perc után kivesszük és jeges vízbe mártjuk. Lehúzzuk a héját és felszeleteljük.
Egy tűzálló tálat kikenünk 8 dkg RAMA Margarinnal, beletesszük a halfilé felét, ízesítjük DELIKÁT8-cal, borssal. A következő réteg a zúzott fokhagymával elkevert, jól kinyomkodott spenótlevél és utána a paradicsomszeletek fele. A következő réteg a fűszerezett halfilé másik fele.
Az Alapot elkeverjük a tejszínnel, a halra öntjük, rátesszük a paradicsomszeletek másik felét, megszórjuk reszelt sajttal és a tetejére morzsoljuk a maradék 2 dkg margarint.
Előmelegített sütőben 200 °C-on sütjük 20 percig, míg szép aranyszínű lesz.