Rama Classic | 4 dekagramm |
---|---|
tej | 2 dl |
sonka | 5 szelet |
trappista sajt | 10 dekagramm |
Knorr Sajtszósz alap | 1 csomag |
nagyobb póréhagyma | 2 darab |
Csőben sült póré sonkával a Főételek kategóriában
A póréhagymát 6 db kb. 10 cm hosszú darabra vágjuk, és kevés vízben félpuhára főzzük (kb. 5 perc).
A margarint felolvasztjuk, beleöntjük az Alapot és a tejet, és tovább kevergetjük, hogy csomómentes legyen. A tűzről levéve elkeverjük benne a reszelt sajt felét, és egy csipet borsot adunk hozzá.
Mindegyik póréhagymát belegöngyöljük 1-1 sonkaszeletbe. A tekercseket tűzálló edénybe tesszük, és ráöntjük a sajtszószt.
A tetejét meghintjük a maradék reszelt sajttal, és 20 percre a sütőbe rakjuk.