kelbimbó | 50 dekagramm |
---|---|
Knorr Carbonara spagetti alap | 1 csomag |
vöröshagyma | 1 darab |
tojás | 2 darab |
tejszín | 1 dl |
trappista sajt | 10 dekagramm |
Delikát8 ételízesítő | 1 evőkanál |
főtt-füstölt tarja | 15 dekagramm |
Csőben sült kelbimbó a Főételek kategóriában
A kelbimbót ételízesítős vízben 5 percig főzzük. Lecsepegtetjük és hőálló tálba tesszük. Forró olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a csíkozott tarját, az Alapot, 2 dl vizet és 1 dl tejszínt.
Kiforraljuk, kicsit hűlni hagyjuk, hozzákeverjük a tojásokat és a kelbimbóra öntjük. Meghintjük a reszelt sajttal és 180ºC-ra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.