Csirkesaslik fokhagymás joghurtban pácolva
Csirkesaslik fokhagymás joghurtban pácolva
  • timer55 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • petrezselyem zöld - 1 csokor
  • csirkemell filé - 4 darab
  • natúr joghurt - 1 darab
  • paprika - 2 darab

Elkészítés:

  1. Daraboljuk fel a csirkemellet 3 centis kockákra.
  2. Magozzuk ki és vágjuk fel a paprikát nagy kockákra, majd szúrjuk fel pálcikákra a húst felváltva a paprikával.
  3. Készítsük el a pácot: a joghurtot keverjük el a lereszelt fokhagymával és egy kevés frissen vágott petrezselyem zölddel. Öntsük rá a saslikokra és hűvös helyen hagyjuk pihenni legalább 30 percig. (Ideális esetben egy egész napra is benne hagyhatjuk a pácban a húst.)
  4. Majd pirítsuk meg a saslikok minden oldalát grill-serpenyőn. Tálaljuk salátákkal.