Feltöltve:

Csirkesaslik fokhagymás joghurtban pácolva

timer 55
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

petrezselyem zöld1 csokor
csirkemell filé4 darab
natúr joghurt1 darab
paprika2 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Daraboljuk fel a csirkemellet 3 centis kockákra.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Magozzuk ki és vágjuk fel a paprikát nagy kockákra, majd szúrjuk fel pálcikákra a húst felváltva a paprikával.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Készítsük el a pácot: a joghurtot keverjük el a lereszelt fokhagymával és egy kevés frissen vágott petrezselyem zölddel. Öntsük rá a saslikokra és hűvös helyen hagyjuk pihenni legalább 30 percig. (Ideális esetben egy egész napra is benne hagyhatjuk a pácban a húst.)

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Majd pirítsuk meg a saslikok minden oldalát grill-serpenyőn. Tálaljuk salátákkal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek