Csirkés rakott padlizsán a Főételek kategóriában
A gombát megmossuk, felszeleteljük apró szeletekre, felvágjuk a vöröshagymát, majd ezt a kettőt együtt kicsit megpároljuk kevés margarinon.
Megmossuk a padlizsánt, a cukkinit. karikákra felszeleteljük, a tűzhelyre tesszük a serpenyőt, margarint forrósítunk benne, megsütjük a padlizsánokat, majd a cukkiniket. Miután az összes megsült szépen, akkor belehelyezzük egy a sütőtál aljába, egymást váltogatva.
Miután ez megvolt, akkor a csirkemellet szeletekre vágjuk, megtöltjük a gombás-hagymás töltelékkel, feltekerjük a húst, és a már sütőtálban levő padlizsánra, cukkinire rátesszük. Majd miután megtelt a tál, megsózzuk, megborsozzuk, szerecsendiót reszelünk rá, végül petrezselyemmel megszórjuk, és főzőtejszínnel leöntjük.
Alufóliával lefedjük, 170 fokon megsütjük, kb. 30 percig. Az alufóliát leszedjük kb. 10 perc után, hogy jól megsüljön minden.