Főzőtejszín | 3 dl |
---|---|
padlizsán | 80 dekagramm |
trappista sajt | 15 dekagramm |
darált csirkehús | 40 dekagramm |
Knorr Tejszínes paprikás csirke alap | 1 csomag |
étolaj | 3 evőkanál |
Csirkés rakott padlizsán a Főételek kategóriában
A padlizsánt felkockázzuk és egy hőálló tálba tesszük. A darált húst forró olajojn megpirítjuk, rászórjuk a KNORR Tejszínes paprikás csirke Rafinériát, 3 dl főzőtejszínnel és 2 dl vízzel felöntjük, majd újraforrástól számított 2 percig főzzük.
A hőálló tálba öntjük és a padlizsánnal összekeverjük. Tetejére 10-15 dkg reszelt sajtot szórunk. 175 °C-ra előmelegített sütőben 25 percig sütjük.