víz | 8 dl |
---|---|
csirkemell | 20 dekagramm |
napraforgó olaj | 1 evőkanál |
Főzőtejszín | 2 dl |
trappista sajt | 10 dekagramm |
friss gomba | 10 dekagramm |
Knorr Tejszínes sonkás tészta alap | 1 csomag |
asztali só | 2 csipetnyi |
szarvacska tészta | 25 dekagramm |
Csirkés-gombás rakott tészta a Főételek kategóriában
A szarvacska tésztát sós vízben kifőzzük.
A csíkokra vágott csirkemellet forró olajon lepirítjuk, picit sózzuk, majd a cikkekre vágott gombával is pirítjuk egy kicsit.
A KNORR tejszínes sonkás tészta Rafinéria alapot kikeverjük a vízzel és a főzőtejszínnel.
Ráöntjük a csirkére és a gombára, felforraljuk és beletesszük a kifőzött tésztát.
Az egészet beleöntjük egy tepsibe, reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben 175 C fokon 30 percig sütjük.