Csirkeraguleves zöldbabbal és tárkonnyal a Levesek kategóriában
Egy fazékban kacsazsíron megdinszteljük a vöröshagymát apróra vágva, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott csirkemellet, lepirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk.
Mikor a hús szépen megpirult, hozzáadjuk a zöldbabot, az aprított fohagymát és az egyformára vágott zöldségeket.
Meghintjük őrölt köménnyel és a tárkonnyal.
Rövid ideig dinszteljük a zsíron, majd felöntjük vízzel, és lassú tűzön főzzük, míg megpuhulnak a zöldségek, és megfő a csirkehús.
Mikor minden kellően megfőtt, megkóstoljuk, és ha szükséges ízesítjük sóval, borssal.
Ekkor a tejszínnel elkeverjük a burgonyakeményítőt, hozzámerünk egy merőkanálnyi levet a forró levesből, hogy kiegyenlítsük a hőkülönbséget, és így besűrítjük a levest.