Csirkepörkölt
Csirkepörkölt
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 3 darab
  • vöröshagyma - 3 darab
  • csirke - 1 darab
  • olaj - 1 dl
  • őrölt paprika - 2 teáskanál
  • Delikát ételízesítő - 2 teáskanál
  • paprika - 3 darab
  • Knorr Fokhagymás Ízbomba - 1 darab
  • őrölt bors - 3 teáskanál

Elkészítés:

  1. A csirkét feldaraboljuk, és leszedjük a bőrét. Megpucoljuk a hagymákat.
  2. Egy edénybe beleöntjük az olajat, és azon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd a kis kockákra vágott paprikával és paradicsommal jól összepároljuk.
  3. Rárakjuk az őrölt paprikát, elkeverjük, és ráöntjük fél deci vizet. Befűszerezzük, belerakjuk a húsokat és fedő alatt főzzük. Időnként megkeverjük. Ha elfogy alóla a lé, de még nem puha a hús, akkor öntünk még rá egy kis vizet.