Csirkemell torta burgonyapürével a Főételek kategóriában
A burgonyát sós vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, leöntjük róla a vizet és összenyomkodjuk, majd belekeverjük a tejfölt és a Rama margarint. Közben a főtt csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és kicsit megsózzuk.
Míg áll egy kicsit a hús, addig egy tortaformát kibélelünk a baconnal úgy, hogy a középen találkozzanak a szeletek, oldalt pedig túllógjanak. Reszelt sajtot teszünk rá.
A húst lisztbe, majd a felvert tojásba forgatjuk, egyenként. Ezután rátesszük sorban a sajtos baconre. Újra sajt és így folytatjuk, amíg el nem fogy a csirkemell. A tetején reszelt sajt legyen.
Ráhajtjuk oldalról a bacont és ha még maradt pár szelet, akkor azt is tegyük a tetejére. Sütőben addig süssük, amíg a bacon megpirul.
Kivesszük a sütőből, ráfordítjuk egy tepsire és az oldalát is megpirítjuk. Ha kész, tálaljuk.