csirkemell filé | 400 gramm |
grillkolbász (lehetőleg füstölt) | 250 gramm |
Knorr Grill Fűszerkeverék | 1 csomag |
hagyma | 1 darab |
gomba | 8 darab |
olaj | 4 evőkanál |
Vágjuk a csirkemellet 2 cm-es kockákra, a kolbászt pedig vastagabb szeletekre.
Vágjuk a hagymát negyedekbe, a gombát pedig félbe.
Felváltva húzzuk a nyársra a csirkét, majd a hagymát, a kolbászt, végül a gombát. Ha fa nyársakat használunk, azt áztassuk be vízbe előtte.
Kenjük be őket olajjal, majd a fűszerkeverékkel. Hagyjuk így állni kb. 15 percig.
Majd süssük meg a nyársakat forró grillserpenyőn, míg a csirke át nem sül. Tálaljuk friss, ropogós salátalevelekkel.
Hozzászólások