Feltöltve:

Csirkemell saláta dióval és mandulával

timer 80
mood Könnyű
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Globus Majonéz1 evőkanál
csirkemell filé250 gramm
zsemlemorzsa4 evőkanál
bors1 csipetnyi
citromlé1 evőkanál
olíva olaj1 evőkanál
dióbél50 gramm
Knorr Zöldségleveskocka1 darab
tejszín125 milliliter
mandula50 gramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    A csirkehúst tegyük egy lábasba, öntsük fel vízzel és adjuk hozzá a Zöldségleves-kockát. Főzzük meg kb. 20 perc alatt, majd hűtsük le.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    A zsemlemorzsát öntsük le a tejszínnel és hagyjuk pihenni fél órán keresztül. Vágjuk apróra a csirkehúst. Aprítsuk fel a mandulát és dióbelet.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Keverjük össze a húst, beáztatott zsemlemorzsát, borsot, citromlevet és olíva olajat.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Adjuk hozzá az aprított mandulát, diót és a majonézt. Keverjük össze alaposan, majd hűtsük le. Tálaljuk pirítóssal, vagy meleg pitával.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Hummus

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Marcipános almatrutyi

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Réteges Epres Joghurt!

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsós piláf

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Körözött

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zabkása

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 3

Tükörtojás

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2

Sárgaborsó főzelék

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Klasszikus bundáskenyér

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2